section-2f5a603

Afscheid nemen in vertrouwen uitvaarten in Gent , Lovendegem en Waarschoot Iedere persoon en familie is uniek. Iedere uitvaart is dat ook. Condoleren Contact
section-7f76010
https://uitvaartmussche.be/wp-content/uploads/2020/12/Roos-710x580.jpghttps://uitvaartmussche.be/wp-content/uploads/2020/12/Roos-710x580.jpg

stilstaan bij de nabestaanden

Tijd om te luisteren

Wanneer iemand overlijdt, brengt dat vaak veel vragen en emoties met zich mee...

Op dat moment heeft u een begrafenisondernemer nodig die de tijd neemt om te luisteren hoe u het beste geholpen wordt. Die u begeleidt, stap voor stap en dag per dag.

Correct advies en zinvolle begeleiding

Het is belangrijk dat u in vertrouwen afscheid kan nemen.

Goed gesprek met de juiste mensen

Een moeilijke periode komt u het beste door bij mensen bij wie u zich goed voelt. Wij staan voor u klaar, waar en wanneer u ons nodig hebt. Daarmee begint een mooie uitvaart.

section-efbe90b

wie zijn wij?

Gedreven en betrokken

Al meer dan 20 jaar hechten we veel belang aan luisteren. Want iedereen is anders en elke begrafenis of crematie dus ook. Daarom begint elk uitvaartgesprek bij ons met een wit blad. We maken tijd en ruimte om aandachtig te luisteren naar uw verhaal en naar uw wensen.

We bekijken samen hoe we u het beste kunnen helpen bij dit afscheid. Van een klassieke uitvaart in de kerk tot een persoonlijke viering in de aula of op een andere locatie, steeds mag u rekenen op onze volledige zorg, aandacht en gedegen know-how.

Hendrik Mussche

Hendrik Mussche
zaakvoerder

Hendrik studeerde criminologie en was kantoorhouder bij het Gemeentekrediet en Dexia tussen 1993 en 2000. Na zijn opleiding tot begrafenisondernemer richtte hij Uitvaart Mussche op en nam hij een begrafenisonderneming in Waarschoot over.

Hilde Morthier

Hilde Morthier
uitvaartconsulente

Bij een overlijden staat ze mensen met raad en daad bij, maar u kan ook bij haar terecht voor andere zaken die met een overlijden te maken hebben. Voor ze in 2004 bij ons aan de slag ging, werkte Hilde als ambtenaar bij de gemeente Zomergem.

Tomas Aerts

Tomas Aerts
uitvaartverzorger

Zijn loopbaan begon in het onderwijs. Daarna werkte hij elf jaar voor de krant De Morgen. In 2010 volgde hij de opleiding tot begrafenisondernemer. Sinds 2013 zet hij mee zijn schouders onder Uitvaart Mussche als uitvaartverzorger.

Stephanie De Smet
uitvaartconsulente

Stephanie is geboren en getogen in Waarschoot. Mensen liggen haar na aan het hart: tot voor kort werkte ze op de personeelsafdeling van een intercommunale, en in haar vrije tijd is ze palliatief vrijwilliger. Als uitvaartconsulente staat ze in voor een optimale begeleiding van families.

section-4afee66

online condoleren

Recentste rouwberichten

In deze sectie vindt u de rouwberichten van zij die ons recent hebben verlaten.

U heeft de mogelijkheid om online uw medeleven te betuigen, de rouwbrief in te kijken en eventueel bloemen te bestellen.

Bekijk alle rouwberichten

Franky De Mits

Franky De Mits

° 19 april, 1958 † 14 maart, 2024
Roland De Wilde

Roland De Wilde

° 27 augustus, 1938 † 11 maart, 2024

section-8e6860d
section-19cdb59

Onze locaties

Contacteer ons