Gedreven en betrokken

Al meer dan 15 jaar hechten we veel belang aan luisteren. Want iedereen is anders en elke begrafenis of crematie dus ook. Daarom begint elk uitvaartgesprek bij ons met een wit blad. We maken tijd en ruimte om aandachtig te luisteren naar uw verhaal en naar uw wensen.

We bekijken samen hoe we u het beste kunnen helpen bij dit afscheid. Van een klassieke uitvaart in de kerk tot een persoonlijke viering in de aula of op een andere locatie, steeds mag u rekenen op onze volledige zorg, aandacht en gedegen know-how.

Hendrik Mussche is zaakvoerder van UitvaartMussche. Hij studeerde criminologie en was kantoorhouder bij het Gemeentekrediet en Dexia tussen 1993 en 2000. Na zijn opleiding tot begrafenisondernemer richtte hij UitvaartMussche op en nam hij een begrafenisonderneming in Waarschoot over.

Hilde Morthier

Hilde Morthier is uitvaartconsulente. Bij een overlijden staat ze mensen met raad en daad bij, maar u kan ook bij haar terecht voor andere zaken die met een overlijden te maken hebben. Voor ze in 2004 bij UitvaartMussche aan de slag ging, werkte Hilde als ambtenaar bij de gemeente Zomergem.

Tomas Aerts

Tomas Aerts begon zijn loopbaan in het onderwijs. Daarna werkte hij elf jaar voor de krant De Morgen. In 2010 volgde hij de opleiding tot begrafenisondernemer. Sinds 2013 zet hij samen met Hendrik en Hilde zijn schouders onder UitvaartMussche als uitvaartverzorger.