Vooraf

voorafregeling

Vooraf

Een overlijden is vaak een slecht moment om een uitvaart te regelen…

Ooit regelen uw naasten uw uitvaart. Zorg er nu al voor dat zij het straks een stuk makkelijker krijgen. Door vooraf af te spreken waar u belangrijke informatie voor uw uitvaart bewaart.

Een overlijden is immers een slecht moment om een uitvaart te regelen. Er moeten op korte tijd veel praktische regelingen worden getroffen, terwijl u daar emotioneel op dat moment vaak niet aan toe bent.

  • Eén belangrijke raad: spreek over uw uitvaartwensen met de mensen uit uw naaste omgeving. Op die manier kennen zij uw wensen, en kunnen ze daarnaar handelen.
  • U kan de stress en tijdsdruk bij een overlijden ook vermijden door op voorhand met ons te komen praten over uw uitvaart. In grote lijnen of tot in detail, maar steeds in alle rust en zonder verplichtingen. Wanneer we deze wensen vastleggen in een uitvaartvoorafregeling, zullen we ervoor zorgen dat ze ook gerespecteerd worden.
  • Wenst u absolute zekerheid en gemoedsrust, dan kan u bij ons een uitvaartverzekering We werken daarvoor samen met Corona Direct. Uiteraard kan u ook met verzekeringen van Dela of andere maatschappijen bij ons terecht.

Contacteer ons voor een afspraak, wij maken tijd voor u.